Exclusiva Vila a Pals

Ref M2315
Pals

Descripció

En una de les zones més boniques i tranquil·les de la Costa Brava, molt a prop de les seves precioses platges d'aigües cristal·lines, sorra fina així com del seu bonic i encantador poble medieval, hi ha aquest magnífic habitatge.

El qual compta amb una bonica zona enjardinada de 8.000m2. La propietat, construïda als anys vuitanta, va ser completament renovada el 2010. Hi ha una casa principal i una altra de convidats, que era l'antiga casa del conserge.

La casa principal consta de 460m2, i la casa secundària 236m2 més altres petites construccions que fan un total de 150m2. La casa principal es divideix en dues plantes amb la distribució següent:

Planta baixa: Majestuós saló amb xemeneia, ampli saló-menjador, 4 dormitoris en suite, lavabo de convidats i preciosa cuina. A la primera planta hi trobem el dormitori principal, un dormitori en suite de 80m2 amb 2 vestidors i una gran terrassa-solàrium amb estupendes vistes a la zona enjardinada. L'habitatge secundari té 236m2 distribuïts en saló, tres dormitoris, dos banys, cuina i garatge per a dos cotxes. També disposa d'altres instal·lacions, com ara sala de calderes, sala d'aigua, pou i reg automàtic. Calefacció centralitzada de gasoil per als dos habitatges. Coberta per a eines de treball, cobert depuradora de piscina i escalfador d'aigua per a dutxes exteriors.

Té pou propi. La finca compta amb una magnífica pineda de 16.000m2 i un oliverar de 11.000m2.

A la zona enjardinada trobem també la seva piscina majestuosa i exclusiva amb un bonic porxo d'estiu. La propietat té absoluta privadesa a més de total tranquil·litat.

Veure més

Preu de Venda

2.485.000 €

Sol·licitar informació

Si desitges més informació sobre aquesta propietat, si us plau, emplena el formulari:

Característiques

Tipus

Villa

Població

Pals

Zona

Costa Brava

Habitacions

8

Metres de l'immoble

690 m2

Superfície de la parcel·la

35000 m2

Banys

7

Garatge

Si

Piscina

Piscina privada

Vistes

A la muntanya

Qualificació energètica

energy rating
-
-

Equipament

Banys: 7
Piscina
Garatge
Aire condicionat
Barbacoa
Parc infantil
Alarma

Compartir aquesta propietat

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
Print