Un paradís Mediterrani a Begur

Ref M2314
Begur

Descripció

Aquesta majestuosa propietat, ubicada al cor de Begur, és un veritable oasi de luxe i tranquil·litat. Assentada en una parcel·la de 9148 m², envoltada d'exuberant vegetació i arbres centenaris, aquesta finca ofereix privadesa i un entorn natural incomparable.

La propietat es divideix en tres construccions harmoniosament integrades al paisatge:

  • Casa principal: Un elegant edifici d'estil clàssic que domina la parcel·la. El menjador, amb vistes panoràmiques a la Mediterrània, és el cor de la casa. La suite principal, amb bany en suite, ofereix un refugi privat i luxós. La planta inferior té tres habitacions addicionals, totes amb vistes espectaculars i accés a una terrassa que dóna a un estany amb peixos.
  • Segona Propietat: Aquesta construcció es divideix en dues parts:
  • Àrea de Lleure: Equipada amb una sala de billar, sala de bugaderia, bany, habitació de convidats i una terrassa amb vistes impressionants. L'spa, amb jacuzzi, sauna i dutxes, és el lloc perfecte per relaxar-se i rejovenir.
  • Pati Interior: Un pati acollidor connecta ambdues parts de la segona propietat i ofereix accés a la piscina ia la casa principal.
  • Casa d'Huéspedes o Guarda: Ideal per a convidats o personal de servei, aquesta construcció completa l'oferta de la propietat.

Luxe i Confort a Cada Detall

  • La propietat ha estat dissenyada amb els més alts estàndards de qualitat i confort. Entre les seves característiques destaquen:
  • Climatització: Un sistema de climatització interior garanteix una temperatura agradable a totes les estances durant tot l'any.
  • Piscina: La piscina exterior, envoltada d'àmplies zones enjardinades, és el lloc perfecte per refrescar-se i gaudir del sol.
  • Vistes panoràmiques: Des de pràcticament qualsevol punt de la propietat es poden contemplar unes vistes espectaculars del mar, les muntanyes i l'entorn natural.
  • Privadesa: L'extensa parcel·la i la vegetació garanteixen una total privadesa.

Un Estil de Vida Exclusiu

Aquesta propietat a Begur ofereix una oportunitat única de gaudir d´un estil de vida exclusiu en un dels llocs més bells de la Costa Brava. La seva ubicació privilegiada, a pocs minuts de les millors platges i tots els serveis, la converteixen en una inversió segura i rendible.

Veure més

Preu de Venda

6.500.000 €

Sol·licitar informació

Si desitges més informació sobre aquesta propietat, si us plau, emplena el formulari:

Característiques

Planta

OD

Tipus

Villa

Població

Begur

Zona

Costa Brava

Any de construcció

1974

Habitacions

4

Metres de l'immoble

839 m2

Superfície de la parcel·la

9148 m2

Banys

4

Garatge

Si

Piscina

Piscina privada

Qualificació energètica

energy rating
-
-

Equipament

Banys: 4
Piscina
Garatge
Calefacció a gas
Aire condicionat
Barbacoa
Alarma

Compartir aquesta propietat

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
Print