Encantadora casa de 4 vents amb vistes esplèndides i amplis espais

Descripció

Aquest exclusiu habitatge de 4 vents, et captivarà pel disseny funcional i els acabats d'alta qualitat. Perfecta per a famílies que busquen comoditat i gaudir de la natura, aquesta propietat ofereix un estil de vida únic.

Distribució intel·ligent: La casa es distribueix en diverses plantes, oferint espais ben definits i amplis.Amplis espais exteriors: Gaudeix del teu temps lliure a la terrassa, el balcó, els porxos i el jardí, ideals per relaxar-te i gaudir de l'aire lliure.

Acabats de qualitat: La casa compta amb acabats de primera qualitat, com terres de gres, portes interiors de fusta, finestres de fusta amb vidre doble i sostres amb golfes amb bigues de fusta, que li confereixen un ambient càlid i acollidor.

Comoditat i eficiència: La calefacció per terra radiant de gasoil i l'aigua calenta sanitària garanteixen un confort òptim a totes les estances. i una sala de màquines, a més d'un garatge amb capacitat per a dos cotxes.

En accedir a l'habitatge, et rep un porxo acollidor que et convida a entrar-hi. Des del vestíbul, unes escales et condueixen a una zona oberta i lluminosa, ideal com a despatx, ia l'habitació principal en suite amb accés directe al garatge. xemeneia, que s'obre a una terrassa-porxo amb vistes espectaculars. La cuina office, totalment equipada, compta amb accés directe al jardí. En aquesta planta també s'ubiquen un lavabo de cortesia, dues habitacions addicionals i un bany complet. El semisoterrani, amb accés des d'aquesta planta, ofereix un gran porxo i un jardí ideal per gaudir de menjars a l'aire lliure durant els mesos més càlids.

No perdis loportunitat de viure en aquesta meravellosa casa!

Veure més

Preu de Venda

365.000 €

Sol·licitar informació

Si desitges més informació sobre aquesta propietat, si us plau, emplena el formulari:

Característiques

Tipus

Villa

Població

L' Ametlla Del Valles

Zona

Barcelona

Any de construcció

2005

Habitacions

4

Metres de l'immoble

240 m2

Superfície de la parcel·la

658 m2

Banys

3

Garatge

Si

Qualificació energètica

energy rating
-
-

Equipament

Banys: 3
Garatge
Armaris de paret
Barbacoa
Gimnàs

Compartir aquesta propietat

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
Print