Els millors restaurants a Sant Antoni de Calonge: On Gaudir de la Gastronomia de la Costa Brava

Gaudeix de les teves vacances
a la Costa Brava

Taula de continguts

Sant Antoni de Calonge, una joia costanera a la Costa Brava, no només és coneguda per les platges i cales impressionants, sinó també per la seva deliciosa oferta gastronòmica. Aquest poble mariner acull una gran varietat de restaurants que combinen els sabors tradicionals del Mediterrani amb la innovació culinària. Si us pregunteu quins són els millors restaurants a Sant Antoni de Calonge, aquí teniu una selecció d’alguns que no us podeu perdre.

1. Refugi de Pescadors

El Refugi de Pescadors és un dels restaurants més populars i emblemàtics de Sant Antoni de Calonge. Ubicat a peu de platja, aquest restaurant ofereix el millor de la cuina marinera tradicional. Les seves especialitats inclouen el suquet de peix, un guisat de peix típic de la Costa Brava, i la gamba de Palamós, un dels mariscs més valorats de la regió. Amb vistes al mar, és el lloc perfecte per gaudir d’un àpat relaxat i ple de sabor.
Recomanacions: Gambes de Palamós, arròs caldós de marisc, suquet de peix.

2. La Mar Serena

Aquest encantador restaurant situat al passeig marítim és perfecte per gaudir d´un ambient tranquil i una cuina mediterrània d´alta qualitat. La Mar Serena destaca pels plats frescos i ben elaborats, que inclouen marisc, arrossos i peixos a la brasa. A més, compten amb una àmplia selecció de vins locals que acompanyen perfectament cada plat.
Recomanacions: Pop a la brasa, paella de marisc, calamars farcits.

3. Can Roc

Si busques una experiència gastronòmica autèntica i casolana, Can Roc és una excel·lent opció. Aquest restaurant familiar ofereix cuina catalana tradicional amb ingredients frescos i de proximitat. El menú inclou des de plats de peix i marisc fins a carns a la graella, tot amb un toc casolà que us farà sentir com a casa.
Recomanacions: Fideuà, caldereta de marisc, entrecot a la brasa.

LLEGIR  Què Veure a Girona en 3 Dies: Guia Completa per a un Viatge Inoblidable

4. El Racó

Amb un ambient acollidor i una ubicació cèntrica, El Raco és conegut per la cuina catalana d’alta qualitat. La carta se centra en productes frescos del mar, però també ofereixen plats de carn i opcions vegetarianes. La terrassa és ideal per menjar a l’aire lliure mentre gaudiu de les vistes al Mediterrani.
Recomanacions: Arròs negre, graellada de marisc, carpaccio de tonyina.

5. Restaurant Guillermu

Guillermu és un restaurant especialitzat en tapes i platerets, ideal per a aquells que busquen compartir diverses opcions i tastar diferents sabors. Les tapes de marisc i peix fresc són les estrelles de la seva carta, i els plats estan preparats amb un toc modern que combina tradició i innovació.
Recomanacions: Tàrtar de tonyina, croquetes de marisc, pop gallec.
A Sant Antoni de Calonge, l’oferta gastronòmica és tan variada com a deliciosa. Des de restaurants tradicionals amb receptes marineres fins a opcions més modernes i innovadores, aquest racó de la Costa Brava és una destinació imprescindible per als amants de la bona cuina. Ja sigui que prefereixis un dinar davant del mar o un acollidor restaurant al centre del poble, els sabors mediterranis et conqueriran. ¡No dubtis a explorar aquests restaurants i gaudir d’una autèntica experiència gastronòmica a la Costa Brava i si vols allotjar-te amb Corredor Mató estarem encantats de trobar el millor allotjament segons les teves preferències!

Comparteix aquest article

Facebook
X
LinkedIn
VK
WhatsApp
Telegram
Email

Entrades relacionades

Com arribar a Cala del Pi a Platja d’Aro: Un Paradís a la Costa Brava

La Cala del Pi, en Platja d’Aro, es uno de los rincones más espectaculares de la Costa Brava. Esta pequeña cala, rodeada de pinos y con aguas cristalinas, es perfecta para quienes buscan disfrutar de la tranquilidad del mar en un entorno natural único. Si te preguntas cómo llegar a Cala del Pi en Platja d’Aro, aquí te damos una guía completa para acceder a este maravilloso paraíso escondido.

Llegir més

On Menjar Garoines a la Costa Brava

Els garoines, també conegudes com a eriçons, són una delícia marina molt apreciada a la Costa Brava. El seu sabor únic i la seva textura suau han convertit aquests petits habitants del mar en un dels productes més cobejats de la gastronomia mediterrània. Si us pregunteu on menjar garoines
a la Costa Brava, aquí us oferim algunes recomanacions per gaudir d’aquest exquisit menjar als millors restaurants i durant la temporada de recol·lecció.

Llegir més
No hi ha més publicacions per mostrar