Com arribar a Cala del Pi a Platja d’Aro: Un Paradís a la Costa Brava

La Cala del Pi, en Platja d’Aro, es uno de los rincones más espectaculares de la Costa Brava. Esta pequeña cala, rodeada de pinos y con aguas cristalinas, es perfecta para quienes buscan disfrutar de la tranquilidad del mar en un entorno natural único. Si te preguntas cómo llegar a Cala del Pi en Platja d’Aro, aquí te damos una guía completa para acceder a este maravilloso paraíso escondido.

Gaudeix de les teves vacances
a la Costa Brava

Taula de continguts

La Cala del Pi, a Platja d’Aro, és un dels racons més espectaculars de la Costa Brava. Aquesta petita cala, envoltada de pins i amb aigües cristal·lines, és perfecta per als que busquen gaudir de la tranquil·litat del mar en un entorn natural únic. Si us preguntes com arribar a Cala del Pi a Platja d’Aro, aquí us donem una guia completa per accedir a aquest meravellós paradís amagat.

On és Cala del Pi?

Cala del Pi està situada a Platja d’Aro, a la comarca del Baix Empordà, a la Costa Brava. Es troba entre la popular Cala Rovira i la més petita Cala Belladona, cosa que la converteix en un lloc ideal per als amants de les cales amagades i tranquil·les. Cala del Pi és coneguda per les seves aigües transparents i el seu entorn natural, envoltat de roques i pins, cosa que la fa perfecta per relaxar-se, nedar o practicar snorkel.

Com arribar a Cala del Pi amb cotxe

Des de Barcelona: Si veniu des de Barcelona, ​​el trajecte amb cotxe dura aproximadament 1 hora i 30 minuts. Cal agafar l’AP-7 en direcció a Girona i després agafar la sortida 9A cap a Sant Feliu de Guíxols/Platja d’Aro. Continua per la C-35 i després segueix per la C-65 fins arribar a Platja d’Aro.
Des de Girona Des de Girona, el trajecte és més curt, aproximadament 40 minuts. Cal agafar la C-65 en direcció a Platja d’Aro.
Un cop arribis a Platja d’Aro, pots aparcar a les zones d´estacionament prop de l´Avinguda Cavall Bernat, que és un dels carrers principals de la localitat, o buscar aparcament als carrers propers. Des d´allà, accedir a Cala del Pi és molt senzill caminant uns minuts.

LLEGIR  Què fer a Sant Antoni de Calonge: Descobreix els Encants d'aquesta Destinació Costera

Com arribar a Cala del Pi a Peu

Per arribar a Cala del Pi a peu, el més recomanable és seguir el camí de Ronda, una ruta costanera que recorre gran part de la Costa Brava. El Camí de Ronda us portarà a Cala del Pi des del centre de Platja d’Aro en uns 15-20 minuts, depenent del vostre punt de partida.
Inici a Platja Gran: Pots començar la caminada des de la Platja Gran de Platja d’Aro. Segueix el camí de Ronda en direcció nord, passant per Cala Rovira. El sender està ben senyalitzat i ofereix una vista espectacular sobre el Mediterrani. Després d´uns 10-15 minuts caminant, arribaràs a Cala del Pi.
Accés directe des de l’Avinguda Cavall Bernat: Si preferiu un accés més ràpid, des de l’Avinguda Cavall Bernat, busqueu les escales que us porten directament a la cala. L’accés és força senzill, encara que algunes zones del sender poden ser rocoses, per la qual cosa és recomanable portar calçat còmode.

Transport Públic a Platja d’Aro

Si no disposes de cotxe, també pots arribar a Platja d´Aro amb transport públic. Des de Barcelona hi ha autobusos directes que surten de l’estació de Barcelona Nord i us deixen a Platja d’Aro. El trajecte dura aproximadament 2 hores. Des de Girona, també hi ha autobusos que us portaran fins a Platja d’Aro al voltant d’1 hora.
Un cop al centre de Platja d’Aro, pots caminar cap a Cala del Pi seguint les indicacions anteriors.

Què Esperar a Cala del Pi

Cala del Pi és una cala petita i tranquil·la, amb una barreja de sorra gruixuda i roques, envoltada de vegetació mediterrània. Les aigües són clares i perfectes per fer snorkel i explorar la fauna marina local. Com que és una cala menys accessible que altres de més grans, sol ser menys concorreguda, cosa que la converteix en un lloc ideal per gaudir de la pau i la bellesa natural de la Costa Brava.

LLEGIR  Ruta pels Pobles Més Bonics de Girona: Un Viatge per la Història i la Bellesa de Catalunya


No hi ha serveis com guinguetes o banys a la cala, per la qual cosa és recomanable portar aigua i tot el necessari per passar el dia.
Si busques una cala tranquil·la i amb un encant especial a la Costa Brava, Cala del Pi és sens dubte una excel·lent opció. Fàcilment accessible des del centre de Platja d’Aro, ja sigui amb cotxe o caminant pel camí de Ronda, aquesta cala et sorprendrà amb la seva bellesa natural i les seves aigües cristal·lines. No dubtis a incloure-la a la teva propera visita a la Costa Brava, a Corredor Mató disposem d’allotjaments ideals per a una estada inoblidable!

Comparteix aquest article

Facebook
X
LinkedIn
VK
WhatsApp
Telegram
Email

Entrades relacionades

On Menjar Garoines a la Costa Brava

Els garoines, també conegudes com a eriçons, són una delícia marina molt apreciada a la Costa Brava. El seu sabor únic i la seva textura suau han convertit aquests petits habitants del mar en un dels productes més cobejats de la gastronomia mediterrània. Si us pregunteu on menjar garoines
a la Costa Brava, aquí us oferim algunes recomanacions per gaudir d’aquest exquisit menjar als millors restaurants i durant la temporada de recol·lecció.

Llegir més

Què Veure a Girona en 3 Dies: Guia Completa per a un Viatge Inoblidable

Girona, una de les joies de Catalunya, és una ciutat que combina la història, la cultura i la bellesa natural. Amb el nucli antic ben conservat, els carrers estrets i empedrats, i el seu impressionant patrimoni històric, Girona ofereix una experiència única per a qualsevol visitant. Si tens tres dies per explorar aquesta ciutat encantadora, aquí t’oferim una guia completa perquè no et perdis res.

Llegir més
No hi ha més publicacions per mostrar