El Blog de Corredor Mató

Descobreix Què fer a Platja d’Aro amb Nens: Diversió Assegurada per a Tota la Família

Platja d’Aro es uno de los destinos más populares de la Costa Brava, y no es difícil entender por qué. Con sus playas de ensueño, su clima mediterráneo y una amplia gama de actividades para todas las edades, es el lugar perfecto para unas vacaciones familiares. Si estás planeando un viaje con niños, aquí te ofrecemos una guía completa sobre qué hacer en Platja d’Aro para asegurarte de que toda la familia se divierta al máximo.

Llegir més »

Descobreix la Bellesa Natural del Jardí Botànic de Cap Roig a Calella de Palafrugell

Benvinguts al Jardí Botànic de Cap Roig. Un oasi de tranquil·litat i bellesa natural situat a la impressionant costa de Calella de Palafrugell. En aquest paradís botànic, els visitants poden explorar una àmplia varietat de plantes exòtiques, jardins temàtics i vistes panoràmiques al mar Mediterrani. Acompanya’ns en un viatge a través d’aquest espectacular espai botànic!

Llegir més »

El Camí de Ronda Calella de Palafrugell a Tamariu

La Costa Brava és famosa per les seves espectaculars platges i paisatges costaners, i una de les millors maneres d’explorar aquesta meravella mediterrània és a través del Camí de Ronda que connecta Calella de Palafrugell i Tamariu. Aquesta ruta costanera ofereix una experiència única que et permet descobrir racons ocults, cales encantadores i panoràmiques espectaculars.

Llegir més »
obras-de-arte-llamativas

Idees Creatives per Decorar la Paret de la Xemeneia

La xemeneia és un punt focal en moltes llars, i la paret que l’envolta ofereix una oportunitat única per afegir estil i personalitat al teu espai. Si estàs buscant formes d’embellir la paret de la teva xemeneia, has arribat al lloc correcte! A Corredor Mató tenim preparades algunes idees creatives i elegants per decorar aquesta àrea tan especial de casa teva.

Llegir més »
No hi ha més publicacions per mostrar