Cases en venda a Mataró

Obrir filtres Mostra el mapa cercar en mapa
Filtrar recerca
+1
+2
+3
+4
+5
+1
+2
+3
Ref: M1418
Mataró
4
3
237 m2
Viu en un oasi de tranquil·litat a poca distància a peu del centre de la ciutat. Aquest impressionant xalet adossat de 3 plantes, amb 238 m² construïts i 219 m² útils, us ofereix tot el que necessiteu per gaudir del màxim confort i benestar. Distribució: Planta baixa: Ampli saló menjador amb llar de foc i accés a la terrassa, cuina totalment equipada amb electrodomèstics d´alta gamma, un dormitori i un bany complet. Primera planta: Dos dormitoris dobles amb armaris de paret i dos banys complets, un d'ells en suite. Planta àtic: Espai diàfan ideal per crear una sala d´estar, un estudi o una habitació de convidats. Exterior: Parcel·la privada de 232 m² amb jardí, piscina i barbacoa, perfecta per gaudir de l´aire lliure i organitzar esdeveniments amb amics i familiars. Àmplia terrassa amb vistes al jardí, ideal per relaxar-se i prendre el sol. Característiques: Excel·lent estat: completament reformat, l'habitatge es troba en perfecte estat de conservació. Armaris de paret: Totes les habitacions tenen armaris de paret per aprofitar al màxim l'espai. Construït el 1900: Aquest xalet conserva l'encant de les construccions de principis del segle XX, amb elements arquitectònics únics. Ubicació: El xalet està situat en una zona residencial tranquil·la, a pocs minuts de la platja i del centre de la ciutat, amb fàcil accés a tots els serveis i comoditats. Per què comprar aquest xalet? Ampli i lluminós: Amb els seus 238 m² construïts i 219 m² útils, aquest xalet ofereix un gran espai per a tota la família. Exterior privat: Gaudeix del teu propi jardí, piscina i barbacoa, ideals per relaxar-se i gaudir de l´aire lliure. Ubicació privilegiada: Viu en una zona tranquil·la a pocs minuts del centre de la ciutat. Perfecte per a famílies: Aquest xalet és ideal per a famílies que busquen una llar espaiosa, lluminosa i amb totes les comoditats. No perdis l'oportunitat de viure en aquest xalet de somni. Contacta amb nosaltres per concertar una visita!
Més detalls
1 Element - Pàgina 1 de 1

A Mataró, trobar una casa en venda pot ser el primer pas cap a una nova vida a prop de la costa. Mataró és una ciutat dinàmica situada a la regió del Maresme, a pocs quilòmetres de Barcelona. Amb el seu encant mediterrani, excel·lents serveis i accés a la platja, Mataró és un lloc ideal per establir-se i construir un futur.

Les cases en venda a Mataró ofereixen una gran varietat d’opcions per a tots els gustos i pressupostos. Des de cases adossades a prop del centre de la ciutat fins a grans mansions amb vistes al mar, hi ha una casa per a cada família i estil de vida. A Mataró, pots trobar propietats històriques amb encant arquitectònic, així com modernes residències amb totes les comoditats contemporànies.

Mataró és una ciutat amb un gran mercat immobiliari, amb nombroses opcions de cases en venda a Mataró disponibles en diferents barris i zones. La compra d’una casa a Mataró pot oferir-te l’oportunitat de viure prop del mar, gaudir de les seves platges i accedir a tots els serveis i avantatges que ofereix una gran ciutat.

Si estàs considerant la compra d’una casa a Mataró, és important comptar amb l’assessorament professional d’una agència immobiliària de confiança. Corredor Mató és una empresa amb una àmplia experiència en el mercat immobiliari de Mataró i el Maresme. Amb el nostre equip d’agents qualificats i coneixedors de la zona, estem aquí per ajudar-te a trobar la casa perfecta per a tu i la teva família. Confia en nosaltres per fer realitat el teu somni de viure a Mataró i trobar la casa ideal a aquesta encantadora ciutat costanera.