Masies en venda a Llambilles

Obrir filtres Mostra el mapa cercar en mapa
Filtrar recerca
+1
+2
+3
+4
+5
+1
+2
+3
Ref: M1308
Llambilles
9
5
878 m2
Magnífica casa senyorial construïda al 1970 amb un estil de masia tradicional catalana. Està envoltada d´amplis jardins amb plantes autòctones, gràcies a la seva orientació sud, gaudeix d'una gran lluminositat durant tot l'any. Distribuïda en tres plantes, disposa d´un total de 878 m² construïts sobre una parcel·la de 2.755 m². El gran rebedor de la planta baixa ens condueix a un ampli menjador – sala d´estar amb xemeneia. En aquest mateix nivell hi trobem una sala de billar i una sala de jocs així com la cuina, el rebost i un lavabo de cortesia. Un dormitori doble en aquesta planta. Al pis superior hi trobem una esplèndida habitació doble amb saló i llar de foc, així com una gran biblioteca que dóna accés a tres habitacions dobles més. Un segon distribuïdor ens condueix a dues habitacions dobles amb banys en suite. La segona planta, actualment, l'ocupa una zona de dormitori amb sala d'estar i zona de jocs; espai ideal per transformar-lo en una màster suite on observar les precioses vistes panoràmiques que ofereix l'entorn. Annexat a la casa principal trobem un segon habitatge, ideal per condicionar-lo com a casa de guardes. La finca disposa de calefacció, garatge, zona de barbacoa, pou d'aigua. Preu 1.200.000 Euros ( + despeses de compra )
Més detalls
1 Element - Pàgina 1 de 1

Masies en venda a Llambilles

Llambilles, enclavat a la regió de Girona, és un refugi tranquil on les masies en venda representen un testimoni de la vida rural amb tot el seu encant. Aquesta encantadora localitat ofereix una ampla gamma de masies que abracen l’autenticitat i l’essència de la vida a la regió de la Costa Brava.

Les masies en venda a Llambilles són una expressió vívida de la tradició i la història catalana. Des de les masies de pedra amb la seva estructura rústica fins a les propietats més modernes amb comoditats contemporànies, cada masia ofereix un estil de vida únic en un entorn rural idíl·lic.

En el cor de Llambilles, trobem diversos barris i zones, cada un amb el seu propi caràcter i peculiaritat. Des del casc antic amb les seves cases de pedra i carrers estrets fins als nous desenvolupaments residencials amb espais oberts, Llambilles ofereix una gran varietat de paisatges urbans i rurals.

Corredor Mató està compromès a ser el teu aliat en la recerca de la masia perfecta a Llambilles. Amb la nostra profunda comprensió del mercat immobiliari local i el nostre enfocament personalitzat, estem aquí per facilitar la teva recerca i la trobada de la masia ideal. La nostra missió és trobar les millors opcions de masies en venda a Llambilles i oferir-te un suport expert durant tot el procés de compra.

Si estàs buscant una masia a Llambilles, no dubtis a confiar en nosaltres, a Corredor Mató, per acompanyar-te en aquesta aventura. Estem dedicats a fer realitat el teu somni de trobar la masia perfecta, adaptada a les teves preferències i necessitats, en aquesta meravellosa localitat rural de la Costa Brava.