Descobreix la Bellesa Natural del Jardí Botànic de Cap Roig a Calella de Palafrugell

Benvinguts al Jardí Botànic de Cap Roig

Un oasi de tranquil·litat i bellesa natural situat a la impressionant costa de Calella de Palafrugell. En aquest paradís botànic, els visitants poden explorar una àmplia varietat de plantes exòtiques, jardins temàtics i vistes panoràmiques al mar Mediterrani. Acompanya’ns en un viatge a través d’aquest espectacular espai botànic!

Explora els Jardins Temàtics 

El Jardí Botànic de Cap Roig compta amb una col·lecció impressionant de plantes i flors de tot el món, distribuïdes en diversos jardins temàtics. Des de cactus i suculentes fins a plantes mediterrànies i tropicals, cada jardí ofereix una experiència única. Descobreix la riquesa de la flora mundial mentre t’endinses en la bellesa d’aquests jardins acuradament dissenyats.

Meravella’t amb la Col·lecció Botànica 

Admira la diversitat botànica del jardí mentre explores els seus camins serpentejants i descobreixes espècies rares i fascinants. Amb un gran nombre d’espècies diferents, el Jardí Botànic de Cap Roig és un paradís per als amants de la botànica i una oportunitat única per aprendre sobre la flora mundial en un entorn espectacular.

Gaudeix de Vistes Panoràmiques al Mar Mediterrani 

Un dels trets més destacats del Jardí Botànic de Cap Roig són les seves espectaculars vistes al mar que podràs gaudir durant la teva visita. Si ets un fanàtic de trobar els millors llocs per col·leccionar moments amb unes vistes úniques, aquest és un lloc que no et pots perdre per la seva vista panoràmica incomparable.

Submergeix-te en la Història i la Cultura 

A més de la seva impressionant bellesa natural, el Jardí Botànic de Cap Roig també compta amb una rica història i patrimoni cultural. Descobreix la fascinant història del jardí i la seva relació amb el Castell de Cap Roig, que es remunta al segle XI. Explora les restes del castell i submergeix-te en la història d’aquesta joia arquitectònica.

Com Arribar i Horari de Visita 

El Jardí Botànic de Cap Roig està obert al públic durant tot l’any, amb horaris de visita que varien segons la temporada. Es troba a poca distància del centre de Calella de Palafrugell i és fàcilment accessible en cotxe o transport públic. Planifica la teva visita i descobreix la bellesa natural de Cap Roig avui mateix!