Posa en lloguer el teu immoble de la Costa Brava amb

CORREDOR MATÓ

Ha arribat el moment de comptar amb una agència de confiança que prioritzi els teus interessos com a propietari a tota la resta.

Corredor Mató sabem com d’important és el teu patrimoni immobiliari i que a l’hora de posar en lloguer el teu habitatge a la Costa Brava, necessites tenir total tranquil·litat amb la garantia que la teva propietat està en les millors mans.

Per això tractem cadascuna de les propietats com si fossin nostres, seleccionant als millors inquilins mitjançant un minuciós procés i cuidant cada detall.

Sabem com afegir valor
a la teva propietat

Fem publicitat en els principals portals nacionals i internacionals.

Màrqueting immobiliari amb fotografies professionals, campanyes publicitàries, xarxes socials… Utilitzem tots els canals i eines necessàries per a potenciar eficaçment la comercialització del teu immoble.

Check-in i Check-out del seu habitatge, revisant el bon estat de la propietat, recollint les claus, lliurant-les al nou inquilí i assegurant-nos que no es produeixen incidències. També ens fem càrrec de l’atenció als inquilins durant la seva estada.

Ens fem càrrec del manteniment de la teva propietat després de cada lloguer, fent una neteja a fons de la casa, canviant la roba de llit i de bany i deixant l’habitatge a punt per al nou inquilí. D’aquesta manera el seu habitatge es mantindrà net i en bon estat.

Contacta amb nosaltres

Omple el següent formulari amb les teves dades i et contactarem en breu.

En virtut del que s’estableix en el Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el client les dades del qual figuren en el present Formulari, consent de manera expressa a CORREDOR MATÓ – TOP CALA S.L. el tractament de les seves dades personals a fi de realitzar facturació i promoció dels serveis comercialitzats amb aquests, així com l’autorització a la comunicació amb aquelles entitats respecte de les quals tingués concertat contracte de prestació i promoció de serveis. Les dades s’inclouran en un fitxer automatitzat de CORREDOR MATÓ que disposa de les mesures de seguretat necessàries per a la seva confidencialitat i vostè podrà exercitar conforme a la llei els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació/supressió, oposició, limitació o portabilitat, dirigint un escrit a CORREDOR MATÓ – TOP CALA S.L. juntament amb una fotocòpia del seu DNI: C/ Riera 6 – Tamariu 17212 – (Palafrugell) – Girona.